Parket vloer opknappen of renoveren

Onderhoud parketvloer
  Onderhoud parketvloer  

Onderhoud parketvloer

Een parketvloer kan altijd goed opgeknapt worden en hoeft niet duur te zijn. Naar verloop van tijd hebben houten vloeren onderhoud nodig, een parketvloer ziet er na jaren nu eenmaal minder mooi uit. De vloer moet men dan minimaal licht schuren en weer opnieuw lakken of oliƫn en de vloer ziet er weer als nieuw en opgefrist uit. Veel huiseigenaren hebben al ontdekt dat het een goede investering is om een houten vloer te laten renoveren.
De waarde van uw huis kan er door stijgen en de verkoop mogelijkheden zullen er zeker beter door worden.


Renovatie parketvloer
Parket vloer opknappen of renoveren
Parket vloer opknappen of renoveren

Soms is het nodig om de houten vloer compleet te renoveren, delen te vervangen of uitbreiden en ook helemaal overnieuw leggen is wel eens het beste advies.

Een parket vloer renoveren is best wel een hele klus en moet je zeker aan een professioneel overlaten. Eerst moet de gehele vloer geschuurd worden, dit gebeurt met een zwaar bandschuur apparaat met diverse groftes van schuurbanden. Hierna wordt de vloer geschuurd en gepolijst met een grotere schuurmachine, de Woodboy en deze zorgt ervoor, dat de vloer goed egaal en mooi glad wordt. Ook kan een parketvloer alleen maar een opfrisbeurt nodig hebben, dan is intensief en diep schuren niet nodig. Ook kunnen de plinten vervangen worden, dit zijn vaak de eerste plaatsen waar beschadigingen ontstaan. 

Al deze specifieke werkzaamheden kan Klusbedrijf Karweiklus voor u verzorgen voor een scherpe prijs.


Prijzen parketvloer of laminaatvloer laten leggen
Bent u op zoek naar een goede klusjesman? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49