Ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen.

Onderhoud van uw tuin


U heeft een heerlijke tuin bij uw woning, maar heeft u zelf niet de tijd om deze goed te onderhouden? Of misschien moet er een tuin opnieuw worden aangelegd, bij Klusbedrijf Karweiklus bent u aan het goede adres. Wij verzorgen al uw wensen voor uw tuin, want zelf een tuin onderhouden of zelf een tuin aanleggen is zwaar werk en niet altijd even gemakkelijk.

Een mooi aangelegde tuin geeft uw huis stijl en uitstraling, bovendien is bij de verkoop van uw huis, een mooi aangelegde tuin van grote waarde. Een professionele hovenier kan het verschil maken. Klusbedrijf Karweiklus helpt u graag met het bedenken en ontwerpen van de meest ideale tuin voor u. 


Enkele werkzaamheden waar wij veel ervaring mee hebben:

Tuinhekken plaatsen
Extra wateraansluitingen plaatsen
Bestraten
Tuinverlichting plaatsen
Terrassen aanleggen
Tuinen ophogen
Graszoden leggen
Hagen planten
Schuren bouwen
Bomen verwijderen

Onze hoveniers hebben veel ervaring met deze werkzaamheden en beschikken over de benodigde keurmerken om een goed eindresultaat te bieden. Bovendien werken wij op een snelle en efficiënte manier, zodat u zo min mogelijk hinder hebt van eventuele overlast en u zo snel mogelijk kunt genieten van uw tuin.

Onderhoud u tuin regelmatig
Om uw tuin zo mooi mogelijk te houden moet er zeker regelmatig onderhoud worden uitgevoerd. Als dit niet gebeurt kan de tuin overwoekerd raken en kunnen eventueel beschadigingen aan de constructie van het huis ontstaan. Ook kunnen houten meubelen en tuin afscheidingen beschadigd worden. Een grote tuin op de goede manier onderhouden kan heel erg arbeidsintensief zijn voor één persoon. Daarom bieden wij u allerlei soorten onderhoud aan. Dit onderhoud kan uit allerlei verschillende werkzaamheden bestaan, precies zoals u het wenst.
Wij raden u aan om deze werkzaamheden regelmatig uit te laten voeren, zodat uw tuin er altijd strak bij ligt.

Onkruid laten verwijderen
Vaak zien we het in tuinen, woekerend onkruid ontsiert de hele tuin. De planten verstikken en het onkruid neemt de overhand. Door tijdig al het onkruid te bestrijden en gericht de juiste middelen te gebruiken bent u ervan verzekerd dat u altijd van uw tuin kunt genieten en geen ergernissen over het onkruid meer heeft.

Bel Klusbedrijf Karweiklus en laat uw tuin onderhouden.

Bent u op zoek naar een goede klusjesman? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor gratis advies of een vrijblijvende prijsopgave:   06 48 22 87 49

Email info@karweiklus.nl

Facebook
Twitter
www.karweiklus.nl