VCA certificatie 2019

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om u veiliger te laten werken en daarmee het aantal ongelukken te verminderen.


Voor wie is een VCA certificatie bedoelt?

Iedere klusser of aannemer krijgt wel eens de vraag gesteld of hij VCA gecertificeerd is. Veel klanten en opdrachtgevers stellen dit ook als voorwaarde.
De VCA certificatie is bedoeld voor personen en bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. In de bouwsector gaat het vaak om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. 

In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.
VCA certificatie

De VCA certificatie is in veel gevallen nodig in de volgende branches:

- Werktuigbouwkunde
- Civiele techniek
- Elektrotechniek en procesbesturing
- Steigerbouw
- Bouwkunde

Verschillende technische diensten zoals; isolatie, industrieel reinigen, stralen, conserveren, schilderen, transport, controle en inspectie, etc.VCA volgens Europese standaard


Het VCA certificatieschema voldoet aan alle gestelde eisen die in de Europese regels en normen zijn vastgelegd. Hierdoor wordt internationale toepassing en eventueel wederzijdse erkenning tussen alle leden van de Europese Unie een stuk gemakkelijker gemaakt.


Aanmelden VCA certificaat EBVN


____________________________


Klusbedrijf Karweiklus


Bent  op zoek naar een goede klusjesman? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49