Klusbedrijf Karweiklus allround voor al uw klussen en verbouwingen

Klusbedrijf Karweiklus heeft vele jaren ervaring met alle soorten klussen, renovaties en verbouwingen.

De klusjesman voor het leggen van alle soorten vloeren

Klusbedrijf Karweiklus heeft vele jaren ervaring met het leggen van alle soorten vloeren in uw woning of bedrijf.Kiest u voor een betonvloer, parket, gietvloer of laminaat? Wij leggen het allemaal, vraag een gratis offerte aan!

Op zoek naar klusjesmannen die goed kunnen stukadoren?

Dan bent u bij Klusbedrijf Karweiklus op het juiste adres en hoeft u niet meer verder te zoeken, wij hebben de goede vakman in huis en kunnen u hier heel goed mee van dienst zijn, we hanteren scherpe prijzen. Iedereen weet natuurlijk dat goed stucwerk een moeilijke klus is en zonder ervaring niet te doen. Wij zijn u graag van dienst met alle soorten stucwerk voor uw woning of bedrijf.

Loodgieter werkzaamheden

Bent u op zoek naar een goede loodgieter voor uw nieuwe keuken? Of moet de wasmachine op een andere plaats? Loodgieter werkzaamheden kunt u wel aan Klusbedrijf Karweiklus overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten leidingen, het installeren van sanitair, maar ook bijvoorbeeld een complete badkamer renoveren. U verteld ons u wensen maar.

Klusbedrijf Karweiklus heeft voor iedere klus de juiste klusjesman!


Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49    of een email naar info@karweiklus.nl



Bent u op zoek naar een goede schilder, timmerman, loodgieter, stucadoor of meer een allround klusjesman? Wij hebben de geschikte mensen voor u, kleine klusjes of grote projecten, bij klusbedrijf Karweiklus kunt u voor alles terecht! Wij werken in de regio Amsterdam en de randstad.
www.karweiklus.nl
KVK : 61659495
BTW : NL195698186B01
IBAN : NL36ABNA0517743523