Vacature: loodgieter met ervaring en in bezit van eigen vervoer

Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam

Vacature: loodgieterWij zijn op zoek naar een ervaren loodgieter, met kennis van elektriciteit en in het bezit van een auto.

Ook het bezit van een VCA certificaat is een vereiste.

Klusbedrijf Karweiklus is op zoek naar een loodgieter met ervaring in het aanleggen van alle soorten leidingwerk, het plaatsen van radiatoren en afmonteren en aansluiten van sanitair.
Wij werken voornamelijk in de regio Amsterdam en omgeving en willen graag nog een enthousiaste loodgieter aan ons team toevoegen. De werkzaamheden vinden plaats bij particulieren en bedrijven, daarom zijn we op zoek naar een zelfstandige loodgieter die problemen voor onze klanten kan oplossen en een goede klantgerichte service kan geven.
Klusbedrijf Karweiklus werkt voor particuliere en zakelijke klanten. Onze diensten bestaan voor een groot deel uit kleine klussen en reparaties maar ook complete renovaties, grote verbouwingen en het onderhoud in kantoren en gebouwen. Zo helpen wij ieder jaar honderden klanten en huishoudens in heel Amsterdam en omgeving met alle soorten klussen. We hebben een leuk team klussers, vaak werk je alleen en af en toe samen met een collega. Heb jij een ruime ervaring met allerlei soorten klussen? En lijkt het je leuk om mensen te helpen met diverse klussen?


Woon je in de buurt van Amsterdam : Solliciteer direct bij Klusbedrijf Karweiklus.


Wat bieden wij?


Bepaal zelf wanneer en waar je gaat werken. Je kan freelance of in part time dienstverband.


Verdien tot € 30,00 per uur + uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Hogere verdiensten in de weekenden en eventeel bij spoedklussen.


Klussen in je eigen regio Amsterdam en omstreken.


Welke klussen kun je verwachten?


Wij doen in principe alles, van grote verbouwingen en renovaties en verbouwingen met meerdere collega's tot de wat kleinere klusjes bij mensen thuis. Wat met regelmaat voorkomt is het helpen van klanten met bijvoorbeeld een muur betegelen, simpele loodgieterswerkzaamheden en kitten bijvoorbeeld in badkamers en keukens, lampen en schilderijen ophangen, schilderwerk, eenvoudig elektrawerk zoals stopcontacten, dimmers en verlichting installeren en een kortsluiting verhelpen, diverse soorten timmerwerk en vloeren leggen. Hoe meer ervaring hoe meer werk beschikbaar.


Wat vragen wij van jou?


Meerdere jaren ervaring als klusjesman

Zelfstandig kunnen werken

Professioneel gereedschap

Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht en klantvriendelijk

Voor vragen of opmerkingen zijn we bereikbaar via 0648228749


Soort dienstverband: Contract, Freelance / ZZP


Soort dienstverband: Freelance / ZZP

ZZP'ers mogen ook reageren, graag met een vermelding van het uurtarief.

Bent u een ervaren loodgieter en de juiste persoon voor deze vacature?

S.V.P. schriftelijk solliciteren.

U kunt rechtstreeks solliciteren op deze vacature met een berichtje met leeftijd, ervaring en telefoon of een CV sturen naar: informatie@karweiklus.nl.


 www.karweiklus.nl


Vacatures klusbedrijf