Binnen- en buitenschilderwerkKlusbedrijf Karweiklus Amsterdam, het adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerk.


Om zowel de kleuren van uw woning als de bouwmaterialen van uw woning of bedrijf in topconditie te houden, is het belangrijk dat u regelmatig het binnen schilderwerk laat onderhouden. Op deze manier blijven niet alleen de kleuren mooi en fris, het materiaal waarop de verf is aangebracht blijft bovendien beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.


Ons bedrijf heeft veel ervaring met alle soorten schilder werkzaamheden voor particuliere en zakelijke klanten. Bij Klusbedrijf Karweiklus is al uw binnen en buitenschilderwerk in goede handen, ook stucwerk, behangen, behandeling voor vocht of houtrot, vervanging van kozijnen en deuren behoren tot onze werkzaamheden.


Bent u op zoek naar een goede schilder, timmerman, loodgieter, stucadoor of meer een allround klusjesman? Wij hebben de geschikte mensen voor u, kleine klusjes of grote projecten, bij klusbedrijf Karweiklus kunt u voor alles terecht! Wij werken in de regio Amsterdam en de randstad.


Klusbedrijf Karweiklus kunt u o.a. bellen voor:

* Schilderwerk
* Keuken plaatsen
* Alle soorten vloeren leggen
* Badkamer betegelen
* Stucadoorwerk
* Timmerwerk
* Renovaties
* Verbouwingen, etc.Woningen ouder dan 2 jaar

Het isoleren, schilderen, stukadoren en behangen van woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen onder het lage btw tarief van 9%.


____________________________Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam


Bent op zoek naar een goede klusjesman? Wij hebben de geschikte mensen voor u, kleine klusjes of grote projecten, bij klusbedrijf Karweiklus kunt u voor alles terecht!Bel Klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

Telefoon:  06 48 22 87 49