KOMO-certificering voor dakkapellen en montage

Certificeringsinstelling SKH en Dakvenstermeesters bieden fabrikanten van dakkapellen en de vaklieden die de opbouwen plaatsen en monteren de mogelijkheid om voor zowel het product als de montage een KOMO-certificering te verkrijgen.

Een aantal grote dakkapel-leveranciers is in Wageningen door SKH bijgepraat over de gevolgen van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen.

De komst van de Wkb heeft niet alleen gevolgen voor de bouwer maar ook voor onderaannemers, toeleveranciers en bijvoorbeeld de zzp’er die werkt in opdracht van een particulier. En dus ook voor de producent en plaatser van een dakkapel.Vaklieden ook aansprakelijk bij bouwfouten

Veel vaklieden en fabrikanten beseffen niet dat ze straks aansprakelijk zijn als hun product niet aan bepaalde eisen voldoet of wanneer een dakkapel aantoonbaar verkeerd gemonteerd is.
Met een KOMO-Attest of -certificaat kunnen fabrikanten en monteurs aantonen dat zowel het product als de montage aan de eisen van het Bouwbesluit voldoet.Dakkapel leveranciers:


Schüco - Mijdrecht
+31‑297233670

Rehau - Nijkerk
+31‑332479911