KLUSBEDRIJF KARWEIKLUS AMSTERDAM


klusbedrijf karweiklus amsterdam
06 48 22 87 49    

Klusjesman Amsterdam

Klusbedrijf Karweiklus uit Amsterdam is een professioneel klusbedrijf met ruim 15 jaar ervaring, met ons team van vakbekwame klusjesmannen staan wij voor service, kwaliteit, maatwerk en vakmanschap. Het succes van ons klusbedrijf hebben wij te danken aan onze uitstekende diensten tegen een zeer scherpe prijs, maar ook onze afspraken nakomen, op tijd werken en een goede communicatie behoren tot onze sterke punten.

Klusbedrijf Karweiklus heeft voor iedere klus de juiste klusjesman!


Bel Klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49

Bent u op zoek naar een goede schilder, timmerman, loodgieter, stucadoor of meer een allround klusjesman? Wij hebben de geschikte mensen voor u, kleine klusjes of grote projecten, bij Klusbedrijf Karweiklus kunt u voor alles terecht! Wij werken in de regio Amsterdam en de randstad.


Klusbedrijf Karweiklus kunt u o.a. bellen voor:

*  Schilderwerk
*  Keuken plaatsen
*  Alle soorten vloeren leggen
*  Badkamer betegelen
*  Stucadoorwerk
*  Timmerwerk
*  Renovaties
*  Verbouwingen, etc.

Wij geven altijd een zo goed mogelijk advies en komen met oplossingen om uw verbouwing of klus goed te laten verlopen en met het budget wat u er voor wilt uitgeven.

Stuur een email naar info@karweiklus.nl

KVK : 61659495
BTW : NL002170312B58
IBAN : NL36ABNA0517743523
    

Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam is een zelfstandig klusbedrijf met heel veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar klusbedrijf in Amsterdam en omstreken voor het plaatsen van een keuken of het betegelen van een badkamer? Misschien wilt u het terras laten verhogen of uw plafonds weer eens witten? Bel klusbedrijf Karweiklus uit Amsterdam, bij ons bent u aan het juiste adres voor iedere verbouwing, onderhoud en renovatie.


Een goede en betrouwbare service hoeft niet veel te kosten.


Soms heeft u klusjes in huis waar nooit tijd voor is of u heeft er het gereedschap niet voor. Dan kunt u gelukkig Klusbedrijf Karweiklus uit Amsterdam inschakelen om dat allemaal op te lossen want wij hebben de juiste klusjesman voor u en wij zijn van alle markten thuis. Bel voor een vrijblijvende offerte, wij komen langs en geven gratis advies en sturen een vrijblijvende offerte toe. Ons veelzijdig klusbedrijf is ook gespecialiseerd in diverse soorten sloopwerkzaamheden en door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een goed resultaat.

Wij werken in Amsterdam en omstreken:
Amsterdam, Diemen, Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Zaandam, Haarlem, Schiphol, Abcoude, Weesp, Hilversum, Almere, Uithoorn, Muiden, Bussum, Naarden, Mijdrecht, Landsmeer, Leiden, Nieuw-Vennep, Woerden, Hillegom, Alphen aan den Rijn, Loosdrecht, Vinkeveen, Breukelen, Maarssen, Beverwijk, IJmuiden, Zandvoort, Noordwijk, Monickendam, Volendam, Heemstede, Utrecht, Breukelen, Soest, Baarn, Laren, Blaricum, Huizen, Hillegom, Wormerveer, Heemskerk, Uitgeest, Leimuiden, etc.

Sollicitaties:
Vacatures
Advertenties en promoties:
Karweiklus, hét klusbedrijf van Amsterdam en omstreken