Timmer en onderhoudswerk

Klusbedrijf Karweiklus staat voor: 

kwaliteit, grote flexibiliteit, snelle en correcte service, altijd meedenken, duidelijke communicatie, afspraken nakomen, ervaring en vakmanschap, professionaliteit en een opgeruimde werkruimte. 
Of het nu gaat om timmer of onderhoudswerk van vloeren, waterleidingen, kozijnen, verwarmingen, daken of andere zaken in en om uw huis, onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw woning. Gelukkig kunt u altijd de klusjesmannen van Klusbedrijf Karweiklus inschakelen. Al onze professionals zijn gespecialiseerd in onderhoudswerk van vele uitlopende materialen en bouwwerken. Neem daarom vandaag nog contact op met een vakman bij u in de buurt en voorkom grote schade door geen of gebrekkig onderhoud.


Wij hebben voor iedere klus een goede klusjesman


Klusbedrijf Karweiklus beschikt over een netwerk van betrouwbare en ervaren specialisten die iedere klus kunnen klaren. Denk aan een stucadoor, elektricien of cv-installateur. Bel ons klusbedrijf om specialistisch werk succesvol te laten uitvoeren. 
Wij verrichten alle soorten onderhoudswerk, of het nu het vervangen van al het hang en sluitwerk is of een complete renovatie van het waterleidingnet, het plaatsen van een nieuw kozijn of het renoveren van een totaal, Klusbedrijf Karweiklus kunt u overal voor bellen. Ook bij periodiek onderhoud kunnen we u met onze service van dienst zijn. Zo hebben we met diverse van onze opdrachtgevers een onderhoudscontract voor langere duur afgesloten. U bespaart op de kosten en bent verzekert van snelle hulp bij storingen. Hieronder een aantal voorbeelden van diverse soorten renovatie en onderhoudswerk.


Klusbedrijf Karweiklus kunt u o.a. bellen voor:- complete installatie en aanbouw

- loodgieterswerk
- meubels opknappen
- verbouwingen
- stucadoorwerk 
- alle soorten schilderwerk
- tuinhuis bouwen
- zolder betimmering
- interieurbouw
- kozijnen vervangen 
- carport 
- alle soorten vloeren leggen
- onderhoud tuin
- inbouwkasten op maat maken
- dakramen en dakkapel installeren
- hang en sluitwerk

- gipsplatenplafonds, systeemplafonds, scheidingswandenen nog veel meer..................Onze vakmensen leveren een snelle en vakkundige service.Bent  op zoek naar een goede klusjesman? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49