Herstel renovatiemarkt voor bouw- en klusbedrijven

Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam






Klusbedrijven in het kleinschalige renovatiesegment krijgen meer aanvragen en opdrachten. Dat blijkt uit onderzoek dat USP Marketing Consultancy in januari 2014 heeft uitgevoerd onder 110 klusbedrijven.



De renovatiemarkt laat volgens het onderzoek een sterke groei in opdrachten zien. Van de onderzochte bedrijven zegt 63 procent meer aanvragen te krijgen en 46 procent geeft aan dat er ook meer klussen doorgaan. De toename van het aantal klussen in de renovatiemarkt wordt volgens het onderzoek onder meer verklaard door meer transacties op de woningmarkt en de verlaging van het btw-tarief op renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.
Klusbedrijven
32 procent van de klusbedrijven vindt dat de marktsituatie in de bouw sterk is verbeterd. De toename van het aantal opdrachten bij klusbedrijven kan volgens de onderzoekers het begin zijn van herstel in de bouwsector. Herstel in de nieuwbouwsector laat volgens analisten nog tot 2015 op zich wachten.  
Bron: www.renda.nl


Bent  op zoek naar een goede klusjesman? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49