Schilderen van stenen buitenmuren

Synthetische muurverf
Synthetische muurverf


Synthetische muurverf

Voor het schilderen van stenen buitenmuren werkt een schildersbedrijf vaak met synthetische muurverf (een alkydverf). Deze sterke verfsoort is goed bestand tegen vocht en daarom uitermate geschikt voor buitenshuis. U kunt ook kiezen voor speciale acryllatex (waterbasis). Deze verf is geschikt voor buitenschilderwerk, omdat het licht ademend is en minder poreus dan gewone latex. De verf is hierdoor goed te reinigen.Milieuvriendelijke producten

Het werken met verf brengt risico's met zich mee. Verschillende verfcomponenten kunnen schadelijk zijn voor mens en milieu. Vandaar dat we verantwoord omgaan met materialen. Door research te plegen met milieuvriendelijke producten in proefwoningen van woningbouw verenigingen willen we zien hoe de kwaliteit zich door de jaren houdt. Door deze ervaringen kunnen wij een degelijk onderhoudspakket aanbieden waarin we voor producten kiezen die zowel duurzaam als minder belastend voor het milieu zijn.


         Watergedragen verf


Watergedragen verf binnenshuis verplicht

De overheid heeft het gebruik van watergedragen verf binnenshuis sinds 1 januari 2000 zelfs verplicht gesteld. Klusbedrijf Karweiklus heeft echter al ruime ervaring met dit product en kan probleemloos aan deze eis voldoen. Bij de afvoer van verf en afvalresten hanteren we de strengste milieu-eisen. Immers, verfafval blijft een zware belasting voor het milieu.


Bent u op zoek naar een goede schilder? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49

Stuur een reactie naar Klusbedrijf Karweiklus of  email info@karweiklus.nl

www.karweiklus.nl 

KVK : 61659495             BTW : NL195698186B01             IBAN : NL36ABNA0517743523