Onderhoud van installaties en loodgieter werkzaamheden


Loodgieter werkzaamheden

Bent u op zoek naar een goede loodgieter voor uw nieuwe keuken? Of moet de wasmachine op een andere plaats? Loodgieter werkzaamheden kunt u wel aan Klusbedrijf Karweiklus overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten leidingen, het installeren van sanitair, maar ook bijvoorbeeld een complete badkamer renoveren. U verteld ons u wensen maar.

Loodgieter werkzaamheden
Loodgieter werkzaamheden

Het onderhoud van uw installaties

Het is belangrijk om uw installaties goed te onderhouden, denk bijvoorbeeld aan een uw ventilatie systeem of  een CV Ketel, alarminstallatie, zonnepanelen of riolering. Wij onderhouden nauwkeurig uw installaties en helpen u met storingen. Goed onderhoud is problemen voor de toekomst voorkomen en op lange termijn goedkoper dan reparaties laten uitvoeren. Bel Klusbedrijf Karweiklus om uw installaties te onderhouden.

Op het gebied van gas, elektriciteit en water is het verstandig om een vakman in te schakelen, Klusbedrijf Karweiklus heeft een netwerk van allround vakmensen die u snel en accuraat van dienst kunnen zijn.
U denkt een lekker weekendje te hebben en er springt een leiding of u heeft geen warm water meer, bel Klusbedrijf Karweiklus en wij lossen het probleem voor u op. Wij hebben scherpe prijzen en rekenen geen voorrijkosten!


Bent u op zoek naar een goede loodgieter? Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49